No Comment

Imi permit sa postez o stire de pe rapidisti.ro . Dupa cum spune marele Mircea Badea: “Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul !”

Azi în Germania / Arbitrul de la Duisburg – Hannover lovit în cap, meciul a continuat

Se întîmplă şi în Germania! La numai două zile de la meciul dintre Rapid şi Steaua, cînd Deaconu a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribună, centralul partidei Duisburg – Hannover (1-1), disputată astăzi, a avut aceeaşi soartă. Finalul a fost însă diferit faţă de deznodămîntul de pe Giuleşti

 

Arbitrul Wagner din Kriftel a fost lovit la meciul de astăzi dintre Dusiburg şi Hannover cu un obiect aruncat din tribunele ocupate de suporterii echipei gazde. Centralul a decis însă ca partida să continue şi a fost dusă la bun sfîrşit.

Advertisements

Posted on March 23, 2008, in Sport and tagged . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. va nasteti rapidisti, nu mai puteti acum de dragoste pt ekipa 😎 va doare fix in pla si nici acolo. sunteti niste frustrati, motiv pt care va plangeti acum si cautati pretexte. a fost o intamplare reala si s-a reactionat corect! ar fi trebuit, ca sa va multumeasca pe voi, sa astepte arbitrul vreun scaun in cap?? sunteti PENIBILI! nu mai jucati fotbal de mult timp si totusi aveti pretentii, ma mir k nu va e rusine. iar cultura… cultura lasa de dorit… citatul nu apartine lui mircea badea, kre pare sa fie un model pt voi, ci e un adevar general valabil!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: