Spadacio si Fernandes, prezentati oficial

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a declarat la conferinţa de presă, că transferurile jucătorilor Spadacio şi Ricardo Fernandes, reprezintă doar începutul campaniei de achiziţii şi speră ca cei doi fotbalişti să îi ajute pe giuleşteni să îşi îndeplinească obiectivele.

” Vreau să îi anunţ pe suporterii noştri că nu e decât începutul campaniei de transferuri. Spadacio a jucat deja contra noastră îl ştim şi mă bucur că atât el, cât şi Fernandes au venit să ne ajute să luăm titlul”

Prezenţi şi ei în cadrul conferinţei, cele două proaspete achiziţii ale Rapidului şi-au exprimat bucuria de a fi ales Giuleştiul. “Joao Paolo ne-a ajutat foarte mult, ne-a povestit de toţi jucătorii, vrem să facem cinste portughezilor. În Brazilia, pe unde am jucat am luat titlul, sper să se întâmple la fel şi cu Rapid. Mă bucur că sunt aici” a declarat mijlocaşul Spadacio, el fiind completat de Fernandes. “Mă simt bine în România, am întâlnit un grup frumos la Rapid. Faptul că mai sunt portughezi în lot ne ajută. Rapid este un club mare şi aş fi venit oricum, nu doar că este Peseiro antrenor” a precizat fundaşul de 30 de ani

sursa:prosport

Advertisements

Posted on June 21, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: