Vodafone

Inca odata cei ce lucreaza in departamentul publicitate de la Vodafone isi demonstreaza clasa, pe langa mesajul ce vor sa il transmita clientilor, reclama e absolut colosala. Pentru mine e ca un medicament, e ca o seara linistita petrecuta intr-un loc frumos, ca un Becks Lemon rece baut cu prietenii in Bacardi.. e ca multe, ma linisteste si ma face sa ma simt fericit. Ah, era sa uit ceva, ma face sa ZAMBESC !
Pe langa spot, adica in acelasi timp cu el, primim si o melodie la fel de mishto. De la neinsemnatul critic de publicitate, un om ce a devenit un mare consumator de gen si unul care e din ce in ce mai atras de urmarirea pauzelor publicitare, spotul “Fundatia Vodafone” primeste 10 cu felicitari ( la fel cum am primit eu la bac =))) FALS )
show_17d6e3e8ea9a3d(448, 386);


Advertisements

Posted on July 3, 2008, in All. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. Andi, nu exista departament d epublicitate la firme :p. Ele incheie contracte cu agentii. Spotul e facut de Odyssey Communication. Ei se ocupa de campania pentru celebrarea a 10 ani de la infintarea Fundatiei Vodafone. Pacat ca spoturile pentru companie nu le ies la fel ca cele pentru fundatie.

  2. Andi, nu exista departament d epublicitate la firme :p. Ele incheie contracte cu agentii. Spotul e facut de Odyssey Communication. Ei se ocupa de campania pentru celebrarea a 10 ani de la infintarea Fundatiei Vodafone. Pacat ca spoturile pentru companie nu le ies la fel ca cele pentru fundatie.

  3. aa..vezi ca ti-am dat o leapsa..sa intri pe blog la mine 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: