Tati? Mami ? WTF ???

Thomas Beatie, americanul care si-a inceput viata ca femeie dar apoi a devenit barbat, a nascut o fetita pe 29 iunie la un spital din Oregon, SUA. Atat el cat si nou-nascuta se simt foarte bine.
Beatie si sotia lui, Nancy sunt extrem de fericiti de venirea pe lume a micutei, dezvaluie revista “People”. Thomas sustine ca fiica sa a venit pe lume in mod natural, fara sa fie nevoie de cezariana. El va scrie o carte despre aceasta unica experienta urmand sa fie publicata in toamna.
“Singurul lucru pe care regret ca nu-l pot face este ca nu imi pot alapta fiica la san. Dar sunt multe femei care intampina aceeasi problema”, a declarat Beatie.
Thomas Beatie are in prezent 34 de ani si este oficial recunoscut drept barbat. El insa s-a nascut in Hawaii ca femeie, o chema Tracy Lagondino, a fost cercetasa, model si chiar finalista a concursului “Miss Hawaii Adolescenta”.Abia dupa ce a implinit 20 de ani, Tracy a inceput sa se imbrace in barbat, sa adopte stilul de viata al barbatilor si sa ia doze de testosteron de doua ori pe saptamana.
Dupa un tratament indelungat, Tracy a luat decizia sa renunte si la sani. Dupa operatie, a devenit oficial Thomas Beatie, schimbandu-si numele si sexul in acte. Totusi, Thomas a fost in stare sa poarte o sarcina deoarece a decis sa nu renunte chirurgical la organele de reproducere feminine.
In 2003, Thomas s-a casatorit legal cu Nancy. Sotia sa era divortata si mama a doi copii dar nu mai putea naste datorita unei histerectomii pe care a fost nevoita s-o faca din cauza unor complicatii medicale.
Cei doi au decis sa faca un copil in 2005, dupa ce s-au mutat in Oregon unde si-au deschis un atelier de imprimat tricouri. Pentru a obtine sarcina s-au folosit ovule recoltate de la Thomas si un donor de sperma.

sursa: stiri.acasa.ro

Advertisements

Posted on July 7, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: