Puteam sa o patim si noi

Sambata a avut loc derbyul reprezentatelor germaniei in cupa uefa ce sta in fata echipelor noastre, adica Rapid si Urziceni. Wolfsburg a intalnit pe teren propriu prima clasata din 1.Bundesliga si a surclasato cu un scor de neprezentare. Un 3-0 scurt si fara drept de apel pentru adversarii echipei lui Dan Petrescu. Goluri marcate in munutele 15, 23 si 28 au facut ca meciul sa nu aiba istoric.

Rapid a scapat cu un 1-0 venit din penalty reusind sa stopeze multe din actiunile nemtilor multumita unei aparari aproape exacte si unui Pardo in zi mare.

Pe 2 octombrie vine returul, iar Hamburg incepe sa isi faca probleme pentru calificarea in faza grupelor. Urziceniul viseaza cu ochii deschisi dupa meciul de pe AOL Arena (unde trebuia sa primeasca un penalty destul de clar din ce am inteles).

In schimb, in Giulesti se anunta un meci cu scantei. Rapid cauta linia de redresare in timp ce lupii verzi sunt la turatie maxima.
Momentan nu putem decat sa spera si sa ne multumim ca am luat bataie doar cu un singur gol. Obiectiv mic, dar dar care poate insemna doar un prim si neinsemnat pas un drumul catre calificare.

Advertisements

Posted on September 22, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: