And the TV News award goes to.. PRO TV

Ieri discutam cu prietenii legat de nominalizarea stirilor ProTV la Premiile Emmy. Dupa mai multe aspecte dezbatute si ceva “extrapolari” :)) am ajuns la concluzia ca aceasta nominalizare a venit, logic la momentul respectiv, doar din cauza faptului ca televiziunea lui Sarbu face parte dintr-un mare trust mondial cu radacinile in State.

Acum 2 minute, insa, am citit un articol care m-a contrazis total. O fi facand parte Protvul din marea compania, dar faptul ca a reusit sa castige la categoria la care a fost nominalizata, cea mai buna emisiune de stiri de televiziune e chiar o realizare imensa. Luandu-le fata unor televiziuni de prestigiu precum ITV, Al Jazeera sau Globo care plecau cu un avantaj imens in fata lor.

Aceasta nominalizare a venit dupa ce ProTVul a lansat campania despre soarta copiilor abandonati de parintii plecati la munca in strainatate. Nominalizarea este cea dea doua consecutiva.

Premiul este unicat pentru Romania si mai mult, chiar pentru Europa de Est.
Felicitari ProTV-ului, felicitari echipei ce a lucrat la aceasta campanie !

Advertisements

Posted on September 23, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. E intr-adevar o mare realizare. Cu toate nebuniile care se petrec la noi, protvul a dat intr-adevar dovada de profesionalism cand a venit vorba de stiri. Acum se ridica antena3, in schimb. Speram la mai multe premii de acest gen prin Romania.:)

  2. Sa ne gandim si la ce consecinta va aduce acest premiu. Oare cat va ajunge acum un spot publicitar in pauza dintre reportaje? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: