Sa o oferi o floare-n dar, cu aroma de pisoar

Bucurestiul e frumos, e frumos pentru noaptea, e frumos ziua cand e cald, e frumos in parc, e frumos la facultate, in mall sau cu prietenii.

Ma asez pe un gardulet si astept. Intr-un sfert de ora de asteptare vad sute de oameni, sute de chipuri vesele, obosite, stresate, frumoase, urate; fiecare are farmecul lui. Eu sunt genul de persoana care e atenta la toate detaliile si incerc sa le vad pe fiecare frumoase.

In stanga mea o florarie, o chestie de aia facuta din termopane, tiganca nelipsita spargea seminte intre flori, asezate la intamplare pe rafturi inauntru dar si afara. Unul din populatia majoritara a Bucurestiului, adica un caine isi face aparitia prin multime, merge nepasator, se uita la tiganca, se uita la mine, ajunge pe langa flori, le miroase visator dupa care ridica o labuta si…. tzshhhht.

Cam asta cred ca e procesul natural de pastrare a florilor scoase la vanzare, ingrasamantul natural e cel mai bun, iar florile trebuie si udate nu doar tinute in apa…. Ia neamule flori proaspete !

Advertisements

Posted on October 15, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Bucurestiul e prea colorat ca sa nu-l iubesti:)!!!Eu deja sunt indragostita de toate lucrurile pe care capitala mi le ofera.E altceva,e informatie si multa comunicare:)E soare afara,si sunt multe locuri de vizitat,,,e Bucuresti:)te pup andi>:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: