Terorism prin comentarii

Acum cateva luni aveam eram foarte pornit sa scriu un articole despre asa zisii “forumisti”, aia inteligenti si plini de sine. Pe orice site ce permite comentariile publicului vezi fel si fel de pareri extrem de avizate in absolut orice domeniu. Eram contrariat de faptul ca aceste persoane cauta numai sa critice, sa injure si sa isi debiteze prostiile fara nici o secunda de contemplare. Am hotarat mai apoi ca nu are rost sa ma lansez in asemenea mocirla si sa ma abtin.

Astazi dimineata de la 10 jumate am avut un seminar la facultate. Teoretic trebuia sa se discute despre radio, dar cum de la orice subiect se deviaza in orice directie la un moment dat am fost trezit de o idee foarte interesanta.

Sa presupunem ca exista in competite doua ziare X si Y. Nu ca ar conta pentru cineva comentariile de sub fiecare articol de pe site, dar X are un grup de omuleti “destepti” care bombardeaza articolele de pe Y cu idei binevoitoare sau chiar cu reclama pentru siteul lui. Foarte interesant si foarte… josnic mi se pare. Daca s-a ajuns pana aici, cam care e politica de promovare ? Ah, probabil ca in curand fiecare institutie de genul va avea un asemenea departament de “terorism prin comentarii”.

Evident ca exista si tot felul de tantagogomani care nu au ce face si spun tot felul de tampenii.

Posted on October 16, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: