Trezirea !?

A mai ramas o ora si jumatate pana cand Rapid isi incepe aventura in Cupa Romaniei. Se va afla in pozitia de echipa vizitatoare, chiar daca meciul se va disputa pe Giulesti. Acest lucru este datorat intelegerii intre conducerea giulesteana, respectiv cea a lupilor galbeni. Initial, jocul trebuia sa se desfasoare pe terenul ploiestenilor, dar acestea au acceptat sa vina la Bucuresti, probabil in urma unei intelegeri de natua materiala.
Rapid este intr-o continua deriva, atmosfera la club este una care a depasito pe cea de grad de risc maxim, nimeni nu se mai intelege cu nimeni, iar stadionul se anunta a fi pustiu. Noul antrenor, reinstalatul in functie, Peseiro, are misiunea de a redresa corabia, iar pentru aceasta are la dispozitie doar doua meciuri. Meciul din Cupa pare sa fie unul decisiv pentru viitorul european pentru visinii, dat fiind faptul ca in campionat nu se claseaza decat pe pozitia a 11a, iar cupa pare a fi cel mai scurt si mai usor drum spre cupele europene din sezonul viitor. Rapid este recunoscuta pentru faptul ca este o echipa ce joaca bine in cupa, dupa anul 2000 castigand de 3 ori trofeul (2001-2002, 2005-2006, 2006-2007).
Victoria nu este obligatorie, ea pare sa fie vitala pentru multi din club. Este clar ca Peseiro are zilele numarate, iar odata cu plecarea acestuia cu siguranta vor debarca si multi din jucatorii adusi de el. Accederea in turul urmator le-ar mai prelungi zilele in alb-visiniu, dar nu se stie pentru cat timp.
Se anunta prezenta in teren a portarului Marinescu, a lui Mardare sau Joao Paolo Pinto, jucatori care nu prea au fost utilizati sau care chiar nu au prins nici un minut in actuala stagiune.
Important e ca echipa sa castige, indiferent cu cine lupta in teren.

Advertisements

Posted on October 16, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: