Mana lui Dumn… Fernandes

Rapidul avea nevoie de o mare gura de aer, dar mai ales de o mana de ajutor venite de oriunde, dar sa fi venit. De 7 saptamani aceast noroc nu a vrut sa isi faca simtita prezenta. Asta seara Fernandes, intentionat sau nu, a adus egalarea si implicit a impulsionat publicul si echipa marcand cu ajutorul mainii. El intra intr-o galerie selecta a jucatorilor ce au mai reusit aceasta performanta. Cei mai cunoscuti fiind bineinteles Maradona, iar mai apoi Messi.

Rapid a inceput meciul cu 11 stranieri iar toata lumea se uita la Peseiro. Mai mult de atat, dupa numai 8 minute, Sabou profita de ezitarile lui Paulista si il executa sec pe Andrade cu un sut plasat de la 16 metri. Bucuria jucatorilor de la Gaz Metan nu a durat mult, egalarea fiind adusa de mai sus amintitul Fernandes. Dupa golul acestuia Rapidul nu s-a oprit decat la cota 4. Seria fiind intrerupta la 3-1 cand, copilul minune al Mediasului, Curtean, a inscris cu un sut centrare de la aproximativ 25 de metri undeva in lateral.

Notabila este si revenirea a golgheterului din inceputul sezonului, Spadacio. A marcat de doua ori si are mare parte din merit pentru golul 3 inscris de Cesinha.

Una peste alta Rapidul da semne de iesire din coma, dar trebuie sa fim si filosofi si sa apelam la vechea vorba: “sa nu ne imbatam cu apa rece”. E totusi o victorie contra unei echipe venite din Liga a IIa, dar o echipa care in orice meci, indiferent de adversar, il abordeaza dezinvolt si cu mult tupeu in ofensiva.

Etapa viitoare giulestenii ataca Otopeniul de unde spera sa se intoarca cu 3 puncte care par sa fie obligatorii.

Advertisements

Posted on October 19, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYY!!! Nu mai fac karaoke in viata mea! Azi am voce de berbec! Te poop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: