Live din tribuna

Acum 10 minute am citit un articol pe blogul lui Catalin Tolontan o informatie ce m-a lasat fara replica. In anul 2008, intr-o tara care se vrea democrata si in care sportul, dar mai ales fotbalul a ramas cam singurul motiv de patriotism, un presedinte de club nu acrediteaza unul din cele mai importante ziare de sport din Romania. Nu fac reclama niciunui ziar, iar faptul ca in coloana din dreapta, in partea de jos apare un photolink catre blogul Prosportului este datorat faptului ca si eu apar in blogul lor.

Acest lucru mi se pare jenant pentru un club ce se vrea respectat si peste hotare, nu numai in tara. Sa privezi accesul unor jurnalisti de exceptie, inseamna sa blochezi informatia ce poate ajunge chiar la suporterii tai. Evident ca fiecare organizatie, fiecare club are politica sa, iar in momentul in care se simte lezat poate actiona ca atare. Din pacate in Romania acest lucru este inteles total gresit, iar solutii cum este cea luata de presedintele stelei, Valeriu Argaseala, nu sunt trecute deloc prin filtrul logic al mintii. La urma urmei cei care sunt la mijloc sunt suporterii. Aceasta decizie este luata astfel impotriva lor.

Cine e de vina? Argaseala ? Probabil, dar problema nu pleaca de aici. Radacinile unor astfel de gandiri sunt date de mediul in care traim, unde interesele personale sunt puse pe primul plan si nu se incearca atragerea de noi simpatizanti. Politica, sport sau orice alt domeniu, cei care conduc gandesc la fel.

Rusine !

Advertisements

Posted on October 21, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: