Cadu – Stancioiu 1-0, sau cum sa pierzi stupid un meci

Update: gasiti articolul si pe http://blog.prosport.ro

Un meci fad, care parca trebuia sa se termine cu acelasi scor cu care a inceput, 0-0. Ocazii putine pentru CFR, un joc in care parca au pierdut la capitolul pregatire fizica. Francezii si-au incercat norocul de multe ori, dar fara sa aiba succes. Singurul jucator care a parut venit din alt meci a fost Gourcouff. Paseaza sclipitor, calmeaza jocul la momentul oportun si evident, golul a venit de la el. Un sut-centrare ce trebuia sa ajunga linistit in bratele lui Stanciou s-a transformat intr-un gol stupid primit de clujeni. Interventia inoportuna a capitanului Cadu aflat singur in careu, a facut ca numele acestuia sa fie trecut pe tabela de marcaj la rubrica autogoluri. Vina nu este neaparat a portughezului, Stancioiu trebuie sa isi primeasca si el partea lui de mustrare pentru ca nu si-a strigat indeajuns intentia de a prinde mingea.

Una peste alta, CFR rateaza o buna sansa sa devina favorita la calificarea in faza urmatoare a ligii si totodata infrangearea sa reaprinde grupa. In acest moment, dupa victoria lui Chelsea in fata Romei cu 1-0, Londonezii se afla pe primul loc cu 7 puncte, CFR pe locul doi cu 4 puncte, iar pe pozitiile 3-4 se afla la egalitate Roma si Bordeaux cu 3 puncte acumulate.

Ar mai trebui notat si rosul primit stupid de Trica in finalul partidei, cand a primit al doilea cartonas galben dupa ce a simulat evident. Rosu care ii va aduca probabil doar o singura etapa de suspendare, dar va lipsi in cel mai important meci pentru cfristi. O actiunea necugetata ce a devenit tipica pentru jucatorii romani.

Advertisements

Posted on October 22, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. ai grija la titlu. un stupid un meci.
    imi place stilul asta elegant de a descrie un meci. gen “Singurul jucator care a parut venit din alt meci a fost Gourcouff. Paseaza sclipitor, calmeaza jocul la momentul oportun si evident, golul a venit de la el” cat despre cfristi, e o traditie sa avem un meci in mana si sa-l spulberam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: