Ce-ar fi daca?

Dupa ce am citit articolul domnului Daniel Marton, imediat mi-a fost trezita nemultumirea legata da un subiect, devenit tabu pentru fotbalul romanesc. Avem oare nevoie de asemenea carmaci, intr-un sport atat de iubit de suporteri?

Copos deja s-a retras (asa tot spune el, eu unul nu sunt convins, ex-patronul rapidului este ca un fel de super erou care rasare din propria-i cenusa), Borcea a anuntat ca in iarna iese din fotbal din cauza stresului, iar Becali spune ca ar pleca in cazul in care cineva i-ar inapoia milioanele de Euro investite (aici as mai completa ca, in caz ca s-ar gasi acei bani care sa i se intoarca in cont domnului Becali, acesta ar trebui sa inapoieze la randul lui notorietatea pe care a dobandito in acesti ani in care aproape ne-a sufocat cu aparitiile sale).

Pleaca ei, vin altii. Altii care au avut de invatat de pe seama celor doi “B”. Chiar daca speram sa fi invatat ce sa faca bine, mai mult ca sigur nu ar fi asa. Pentru ca oricine s-ar implica la o echipa mare, nu vine decat sa isi faca imagine/reclama/poate putina performanta sportiva/notorietate.

Cu resemnarea de rigoare, eu zic sa ne imaginam cam cum ar arata Steaua cu un Calderon la conducere, Dinamo cu Abramovic si Rapid cu Berlusconi. Fiecare din acestia are cate o doza de epatare Media, dar ai nostri sunt cu siguranta castigatori prin neprezentare.

Fotbalul nostru cel de toate zilele care ne scoate peri albi, ne face sa ne aruncam televizoarele pe geam, ne face sa ne certam cu prietenii, sa nu ajungem la servici/scoala/facultate, ne face sa ne dam ultimii bani pe un bilet la meci, ne face sa plangem, sa radem, sa ii injuram din rasputeri pe cei pe care ii apreciem atat de mult, dar pana la urma.. noi ramanem, ei vor pleca mai devreme sau mai tarziu. Nu putem sa speram decat la un viitor ceva mai….linistit.

Advertisements

Posted on October 31, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. e vorba de cultura in cazul conducatorilor de care spui tu si subcultura in ceea ce ii priveste pe ai nostri. asta nu se schimba peste noapte si parerea mea e ca nu se va schimba niciodata in Romania
    ps: sunt dani, nu domnul daniel marton… e prea mult pt mine

  2. buna, vrei sa facem schimb de linkuri?

  3. da, la asta ma refer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: