Dinamo – Steaua, 1-1 pentru Rapid si CFR

Contrar asteptarilor mele aseara am vazut un meci frumos, un meci domniat de Steaua, dar care s-a terminat indecis. O atmosfera demna de un derby, doua echipe foarte motivate si totul parea sa fie perfect. Asa a si fost, cu mici lipsuri din partea arbitrajului si nu pentru ca brigada de fluerasi ar fi fost partinitoare cu vreuna dintre parti, ci pentru ca centralul Deaconu a parut sa fie putin intimidat de rolul sau de dirijor al unui meci atat de important si a fragmentat cat a putut de mult jocul.

Pana spre finalul jocului Steaua a condus cu lejeritate fraiele meciului. Surpriza noului antrenor, Dorinel Munteanu, Kapetanos a parut sa fie cel mai bun si in forma ros-albastru, el fiind dealtfel si marcatorul singurului gol stelist. Insa, petrecerea a fost stricata de Adrian Cristea care a adus egalarea in ultimele minute regulamentare de joc.

Un egal ce nu avantajeaza niciuna din parti, iar singurele echipe ce par avantajate sunt Rapid si CFR, ar mai fi putut fi inclusa in acest grup si Timisoara, dar la ora la care scriu articolul ea este cundusa la Galati cu 2-1. Astfel, cu victoria impotriva Urziceniului, CFR se apropie de fruntea clasamentului, iar Rapid, chiar daca nu are o misiune tocmai usoara in meciul de diseara cu Buzaul, nu are voie sa fac vreun pas gresit. O victorie ar fi ca o reintoarcere in plutonul fruntas.

Advertisements

Posted on November 2, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Marius Niculae

    Dinamo merita victoria !! Am fost furati !! Steaua n-a aratat nimic !! Ne pregatim pt champions league (parte a V-a) !! :))

  2. :-)) ce penibil .. Nici in intertoto nu merita dinamo cu stadionul ala. Ce bine a zis Gradinescu pe la mijlocul primei reprize..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: