Pana unde?

Ma doare si in acelasi timp mi-e greata de ce se intampla la Rapid. Cum se poate intampla asa ceva, nu cred ca mi-ar putea da nimeni o explicatie care sa imi convina si cu care sa fiu de acord.

Coman este lasat sa aseze prafu pe el si pe sacrificiile facute pentru echipa si ajunge sa depuna memoriu pentru a deveni liber de contract. Zotta impreuna cu toata conducerea executiva isi dau dau demisia, dau declaratii si afirma acest lucru, iar apoi aflam dintr-un comunicat de pe siteul oficial ca totusi inca se afla in functie. Copos si Taher formeaza un fem de Stan si Bran, dar dau dovada de un cras umor negru pentru intreaga suflare rapidista. Paseaza responsabilitatile de la unul la altul, ba printr-un sms, ba prin presa. Din cand in cand isi amintesc ca echipa asta are totusi niste suporteri, care indura situatia penibila de fata si care, sambata, au facut sa se cutremure jumatate de Bucuresti prin cantecele sale, si arunca niste declaratii care, vezi doamne, sa arate cat de sufletisti si afectati sunt ei de criza prin care se trece.

Aflu ca nu jucatorii nu si-au primit banii, aflu ca nu mai sunt bani de mancare, aflu chiar ca Rapid SA nu a platit nici gunoiul de nu stiu cat timp.

Mai apoi, aflu ca George Copos a spus ca: “Cat timp traiesc eu, Rapid nu va avea probleme!”. Doamnelor si domnilor expatronul giulestean a murit. Eu asa inteleg. E un calcul simplu si asa reiese din ce a spus savarinarul asta nesimtit.

Pana cand va exista incercitudinea asta? Pana unde se poate ajunge cu nepasarea si dispretul fata de niste valori pe care dumneavoastra nu le intelegeti, stimate domn Copos ?

Era sa uit si de respectabilul conducator de osti din Federatia Romana de Fotbal, care nu a stat pe ganduri si a intervenit el sa rezolve situatia. Cica, Rapidul de la anul este posibil sa evolueze in Liga a IIa. Frumos si corect.

Intrebare: De cand asteptati momentul asta?

Advertisements

Posted on November 11, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: