Gasit antrenor, va rog aveti grija de el !

Acum 3 saptamani cand a Dorinel Munteanu a preluat fraiele stelei lucrurile nu erau tocmai bune. E drept, nici dupa aceasta perioada nimic nu pare a se fi schimbat, dar un lucru e cert pentru mine: Fostul mare international si recordmenul de selectii in nationala Romaniei este cu adevarat un antrenor de perspectiva.

Imediat cred ca ar trebui sa vin cu anumite argumente pentru a-mi sustine parerea. Nu vreau sa detaliez prea mult, ci doar sa subliniez anumite puncte forte din cariera acestuia: Finala Intertoto cu CFR Cluj ( venita dupa un parcurs excelent in compania unor formatii destul de bine cotate), FC Arges (echipa unde nu a realizat nimic deosebit, dar unde s-a impus prin tenacitatea binecunoscuta, insa fiind lipsit de noroc), a urmat apoi perioada FC Vaslui, cand a facut din echipa patronata de Porumboiu, una respectata in prima liga, scotando astfel din sfera echipelor ce erau deja retrogradata inaintea fiecarui sezon. Dupa un timp in care apele au fost linistite, meciul pe care moldovenii l-au disputat impotriva Stelei Bucuresti din sezonul trecut, a tulburat cariera lui Dorinel, alungandu-l parca din prim plan.

Inceputul sezonului 2008-2009 l-a gasit pe Dorinel in esalonul secund, la carma Universitatii din Cluj. Aici, insa, nu a apucat sa termine nici macar turul, fiind ofertat de catre Gigi Becali sa conduca Steaua Bucuresti.Evident ca Munteanu a acceptat si acum se afla, probabil, in fata celei mai grele incercari din intreaga cariera din fotbal. Sa lucrezi cu magnatul din Pipera se pare ca este un chin, indiferent ce nume porti sau ce bagaj de cunostinte porti dupa tine.

In cateva etape cat i-a condus pe ros-albastri, Dorinel m-a convins (sper ca nu doar pe mine) ca este un antrenor cu “har”. Miscari inspirate, schimbari inteligente, rabdare, fler de antrenor, cred ca le are din plin. Din pacate pentru el, momentan, ii lipsteste un lucru: ii lipsesc rezultatele.

Sper din tot sufletul ca viitorul de antrenor al lui Dorinel Munteanu sa nu fie influentat de perioada (mai mult ca sigur neagra ) pe care o va petrece in Ghencea.

Advertisements

Posted on November 18, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: