Peseiro, sau cum să strici o echipă

Atenţie conţine o doză consistentă de subiectivism  !

De când acest domn s-a instalat bine merci pe banca tehnică din Giuleşti a reuşit să facă praf un grup extrem de unit şi să strice o echipă de temut în liga I, transformând-o într-una de pluton.

Pe rând jucători ca Marius Constantin, Dani Coman şi mai nou Bozovic şi camerunezul Boya au fost înlăturaţi de la prima echipă. Toţi patru titulari şi jucători ce nu de mult făceau furori in prima echipă. În acest careu de aşi ar mai putea fi incluşi şi Buga (plecat după o perioadă în care ieşise din prim-planul primei echipe, dar Peseiro putea să intervină şi să îl păstreze), Săpunaru (care, chiar dacă merita acest transfer după toate ce a pus atât suflet în tot ce a facut pentru club, a fost lăsat să plece mult prea uşor) şi mai ales inima Giuleştiului, jucătorul ce a devenit un simbol pentru rapidişti în ultimii 10 ani, Daniel Pancu, care a fost înlăturat subtil, dar sigur de la echipă de către acest simpatic antrenor.

E o părere ce mi s-a născut acum jumătate de oră în cap şi argumentele mi se par foarte corecte. Un lucru mi se pare foarte clar. Pe lângă vina pe care o poartă conducerea administrativă şi jucătorii, clubul a fost dus de râpă de “Mister aproape”, aşa cum a fost poreclit al nostru Jose, de către chiar Jose-ul lui Inter, Mourinho.

Sper din tot sufletul să scăpăm în iarnă de portughez şi să primim cu braţele deschise un antrenor care chiar are de gând să facă perfomanţă pentru Rapid.

Advertisements

Posted on November 22, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: