Steaua…du-te Steaua !!

becali-patron-la-steaua-bucurestiPromit sa revin cu un articol asupra lucrurilor care au explodat aseară. Problema “Becali” e una de notorietate în România, dar pînă mai ieri nimeni nici măcar nu a încercat să o rezolve în nici un fel.

Acum aproape doi ani am simţitit cea mai mare frustrare legată de acest individ. Rapid a pierdut campionatul într-un mod absolut penibil, aflat bineînţeles într-o cursă directă cu, evident, Steaua. Meciul cu Vaslui din ultima etapă a sezonului 2005-2006 e copia fidelă a meciurilor din anul “Valiza”.

Momentan aştept să văd cum evoleazp lucrurile şi mai apoi să îmi expun părerile. În orice caz ma bucur enorm că persoane ca Piţurcă, Rădoi, Dragomir sau Mititelu sunt uzi în anumite zone ale pantalonilor.

Nu am citit tot ce a fost dat publicităţii, dar din puţinul ăla care a trecut prin faţa ochilor mei, deja am găsit o expresie celebra: ” Am făcut caterincă”. Nu, nu !! Aici nu mai mergeu cu de-astea, aici nu spui că ai glumit şi te iartă. Aici nu te mai judecă Dragomir.

“A fost o discuţie la caterincă. Am rămas surprins cînd am auzit că Gigi Becali chiar a trimis două milioane de euro la Cluj. Înseamnă că a fost prea puţin, dovadă că a pierdut campionatul”

Click pentru întreaga discuţie dintre Becali şi Mititelu.

P.S. Bye, bye steaua !!

Advertisements

Posted on December 19, 2008, in All. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: