Like in America

În curand Barack Obama va deveni oficial preşedinte al Statelor Unite ale Americii şi pentru că americanii trebuie să fie americani până la capăt, acest lucru trebuia să fie marcat într-un fel cât mai caracteristic lor.

Pe mine m-a impresionat felul în care ştiu să profite de orice ocazie pentru a o face specială. Sunt din ce în ce mai entuziasmat de viitorul preşedinte Obama, dar mai ales de omul Obama. Bineînţeles că el profită de orice mijloc pentru a se face cât mai popular, dar felul în care o face (dacă o face) este unul extraordinar.

Bruce Springsteen, U2, Usher, Shakira, Stevie Wonder sau Beyonce au făcut ca minunăţia să fie completă.

Bravo…

Vodpod videos no longer available.

posted with vodpod

Când vom vedea şi în România aşa ceva?

P.S. Pentru că nu vreau să mai bag alt post vreau doarsă specific despre faptul că Vaticanul îşi va lansa canal pe Youtube. Fooooarte interesant ce se întâmplă cu evoluţa omenirii, apropo, Raluca, de discuţia de la postul de mai jos.

Advertisements

Posted on January 19, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. incep de jos in sus, specific mie. observ ca devin un comentator fidel al blogului, ceea ce e bun. asadar, oricine incearca sa isi vanda painea. in spatele fiecarei actiuni, e o dorinta de castig. si ne putem folosi chiar si de religie, cu scopul ca vrem sa raspandim religia si credinta. stii tu, scopul scuza mijloacele.
    in legatura cu Obama, pfff sunt atat de multe de spus. gandeste-te cat e de greu sa intri in sistemul lor fiind un nimeni. si nu stiu cati dintre noi stim cine a fost Obama inainte de toate astea. nu ma intelegeti gresit, il apreciez. in special apreciez echipa de PR din spate care au alcatuit o imagine impecabila. asa DA profesionisti. 75% din americani sunt facuti sa creada ca obama va restabili echilibru. ei, bine ar fi sa fie asta. deja incep sa ma intind aici, cred ca ma mut pe blogul meu cu parerile personale.
    ideea e caaaaa, americanii stiu sa fie deosebiti. USA este o putere foarte mare in lume, chiar si acum, in declin economic. n-ai sa vezi tu presedinte roman difuzat in intreaga lume cand isi depune juramantul. aaamin. am scris prea mult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: