Şi uite aşa devenim rasişti…

Vă rog a-mi scuza lipsa de inspiraţie din zilele ce ne parcurg, dar pur şi simplu nu pot să trec cu vederea tâmpenia (altfel nu pot să îi spun) care a marcat România.

Ai 26 de ani, eşti pe un val ascendent al carierei tale sportive, vrei să te căsătoreşti, eşti apreciat de toţi cei care te înconjoară (la o mai mică valoare de compatrioţii tăi < mea culpa>, dar asta e altă poveste)  şi vine un cetăţean (sper să rezist şi să nu folosesc apelativul care dă să evadeze din creierul meu), doi cetăţeni sau câţi naiba au fost şi trage cortina peste toate visele tale. Frumos, nu?

Şi unde mai pui că pe lângă tine aproape iţi distruge si doi foarte buni prieteni….

Aşa… noi acum ar trebui să stăm şi să ne uităm cum acei cetăţeni sunt prinşi de poliţie şi să aplaudăm ca nişte foci excitate ? Eu unul nu pot, nu pot să nu simt cum îmi fierbe sângele când aud că “doi cetăţeni de etnie romă l-au ucis pe Marian Cozma…”. Aştia sunt ei, şmecherii ăia care mereu au ceva de comentat, mai presus de lege şi de ceea ce înseamna un om pe pământ. Nu generalizez, dar în momentul în care înfingi cuţitul de trei ori în inima sportului românesc pentru mine eşti un jeg…

Să vă fie ruşine.

P.S. Ungurii i-au prins pe ţigani în 24 de ore, Marian va fi declarat cetăţean de onoare al oraşului Veszprem, iar numărul pe care îl purta, 8, va fi retras.

Temă pentru acasă: Se mişcau lucrurile la fel de repede dacă un lucru asemănător se întâmpla la noi în ţară ? Mă îndoiesc…

Advertisements

Posted on February 9, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Dumnezeu sa-l ierte

  2. romm!! tadaaaaa :)) daca zici tigan ti’o iei in freza(legal)..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: