Egalul din curtea şcolii

meci-dtCu toţii am fugărit o minge în curtea şcolii în luna lui decembrie. Zăpadă până peste glezne şi gheaţa ne aducea zâmbetele pe faţă.

De copilărie mi-a adus aminte meciul de vineri al Rapiduleţului. de un meci între găştile din oraş, dornice să atingă supremaţia. O primă repriză disputată undeva în noiembrie, după care un decembrie nervos a debarcat în Gruia.

Noi am fost copii din partea mai friguroasă şi mai săracă a oraşului, cei obişnuiţi cu nămeţii, cu frigul şi evident cei care se adaptează imediat condiţiilor grele. Clujenii, copi de bogătaşi s-au speriat de marea albă ce s-a abătut spre coliba lor. Obişnuţi să alerge pe nisip fierbinte şi pe iarbă englezească, Culio şi ai lui au început să danseze neuniform şi din păcate ,pentru ei, alunecările artistice nu au fost punctate în nici un clasament.

Implanturile noastre din îndepărtatul continent Sud American s-au dovedit a fi mult mai inspirate. Asta, poate, şi pentru inspiraţia conducătorilor noştri, care i-au fugărit pe săracii băieţi pe crestele Carpaţilor aflaţi sub domnia lui Copos.

După ceva atacuri, după o bară a lui Pitbull, de data asta nepermis de blând, şi alte încercări, a trebuit să ne vedem mulţumiţi cu un singur punct. Nu a câştigat nimeni. Gaşca puştilor bogaţi îşi caută explicaţii confuze, în timp ce noi, cu un ochi pe terenul din curtea şcolii maidaneze, ne băgăm unghii în gât. Cu o victorie eram la doar trei puncte de primul loc!

Mai presus de toate e că arătăm că avem potenţial, că băieţii vor să câştige şi mai ales că în ciuda problemelor care nu se mai termină, echipa evoluează excelent. Sper să continuam panta ascendentă. Forzza RAPID !!

P.S. Ce frumos stăteam acum pe locul trei în clasament. Dar, vorba cântecului, adaptată, “Noi suntem rapidişti, noi suntem masochişti” 🙂

[FZR]

[Andi | Sport]

Advertisements

Posted on March 16, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. vladinwonderland

    chiar ca masochisti… dar stai linistit, chinul nu mai dureaza decat pana la sfarsitul sezonului, cand va desfiintati 😀

  2. e adevarat ca echipa de langa cimitirul ghencea s-ar bucura daca ar scapa de noi. stati voi linistiti si priviti de jos in sus la clasament;)

  3. Pacat ca a intrerupt arbitrul meciul, cred ca altul era rezultatul in haosul care ii cuprinsese pe clujeni cand s-au vazut in ditamai fulgii si cu ghetele acoperite de zapada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: