The ones

noutati16_1Noi suntem aleşii. Uite că mai jos ziceam că nu înţeleg ce e aia caterincă şi am început exact cu stângul postul ăsta.

Anii trecuţi mă uitam pe Eurosport şi de fiecare dată vedeam câte un spot în care i se făcea reclamă unei ţări. Croaţia, Turcia, Singapore, Africa de Sud, dar niciodată România. Mereu discutam cu taicămiu pe tema asta. “Totuşi… noi de ce nu putem?”

Vine Elena Udrea la Ministerul Turismului. Evident că toţi încep cu binecunoscuta caterincă. Că nu ştiu cum, că a facut nu ştiu ce şi o sumedenie de blablauri. Ei bine, ea a mutat un pion. Un imn al turismului românesc – extrem de criticat, lucru care l-a făcut foarte popular în ţară. Lucrul cel mai important e că cei de afară cu siguranţă nu ne cunosc ambiţiile prosteşti, ideile extrem de preconcepute şi starea de repaos psihic în care ne aflăm şi astfel, vor trata mesajul ca atare. Acelaşi ministru m-a făcut să fiu mândru. Acelaşi Eurosport, mare turneu de tenis – Roland Garros, reclama României… Ei da.. hai că se poate.

Nadia, Năstase şi Hagi. Oare se putea mai bine? Cu siguranţă nu. Ei sunt cei mai îndreptăţiţi să promoveze România în lume.

1ul clip le dăm peste nas.

2lea clip îi dăm pe spate.

BRAVO !

Advertisements

Posted on June 15, 2009, in All. Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. Sunt atat de mandru de tine pentru articolul asta 😀

  2. Imnul intradevar il consider reusit, cele 2 clipulete sunt ok, chiar daca se putea si mai bine dar in curand va fi gata si brandul turistic al tarii 😀 Acesta va fi cu siguranta magnetul Romaniei. Abia astept sa vad Piatra Neamtul iar plin de nemti si scandinavi 😀

  3. eram atat de sigur ca vei avea reactia asta… tooootusi. multumesc :*

  4. promourile sunt geniale. e exact ce trebuia.. nimic foarte incarcat. totul scurt si la subiect. ii faci curiosi si aia se urca in avion imediat:)) daca tu vrei nemti si scandinavi eu vreau norvegience si suedeze:”>

  5. Adevaratul imn turistic al Romaniei :

    XMLRequestEmbed(425,264,685);

  6. nu este voie aici cu hashtemeleuri:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: