Predestinaţi

România este o ţara extrem de ciudată. De la modul în care interpretează fiecare om în parte diferite situaţii, până la tot felul de reacţii sau întâmplări, românul nu dezamăgeşte niciodată.
Un sector aparte îl ocupă numele pe care le purtăm. De la Sulă până la Chiorete, Butoi până la Bucă şi lista poate continua la nesfârşit. Ei bine, evident că la un moment dat apar şi “cupluri de aur”. Surdu şi Mutu, aceşti Stan şi Bran, Hansel şi Gretel, Tom şi Jerry, ai fotbalului românesc şi-au găsit până la urmă interesectia destinului lor. Nu de mult se râdea pe seama acestui subiect, alăturarea celor două nume fiind, trebuie să recunoaşteţi, de-a dreptul haioasă.
Problema era doar la actualul atacant al Stelei, Mutulică fiind mai mereu un client fidel al naţionalei dragii noastrei patrii.

Tristeţe mare însă, la meciul cu Ungaria, Adrian nu a binevo… pardon, a fost accidentat şi nu a venit la naţională, iar acum, mai exact aseară a fost trimis acasuca, după ce s-a constatat că fizicul sau nu prea mai face faţă. În aceste condiţii Surdu al nostru va trebui să mai aştepte încă vreo trei meciuri până să evolueze alături de jumătatea sa.

Posted on September 4, 2009, in All. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: