Nea Sandu, trebuia s-o vezi şi pe asta

Bine spunea vorba aceea: „Ăsta e Rapidul din Giuleşti / Iubeşte-l şi-ai să înnebuneşti”. Nu ştiu cum e să ţii cu o echipă care are multe trofee în spate şi un prezent destul de constant, dar în fond ce contează?

Te zbaţi să nu cazi în ridicolul momentului, dar totuşi de faci plăcut. Te uiţi puţin în gol, de pe marginea prăpastiei, dar nu…. tu preferi să nu fii acel „nimeni” care dispare în neant atunci când lumea a uitat deja de tine şi cu siguranţă nu îşi va mai aminti prea curând de cât de viteaz şi frumos ai fost tu cândva.

Rapid a fost anul acesta un Prâslea atipic. A crescut frumos şi extrem de neaşteptat, a dat peste cap vreo câţiva balauri până pe la jumătatea campionatului, dar când ne era lumea mai dragă micul nostru Giuleşti s-a înnecat cu un măr mai degrabă acru decât fermecat.

Încet, încet Rapid a părut că îşi joacă doar rolul de figurant în acest campionat. Mai dădea o bară, mai un gol, mai o tură pe la nu ştiu ce comisie şi atât. Europa părea şi ea deja departe şi nu din cauza avioanelor anulate de nu ştiu ce vulcan de prin depărtari şi din nou atât.

Dar nebunia pare să aibă rude pe lângă Podul Grant şi atunci când nimeni nu se mai aştepta, nici măcar al nostru Sandu Neagu care nu a mai avut chef de încă un meci şi a plecat într-o lume mai pură şi mai liniştită Ioniţă, Cesinha, Constantin şi Helder au lovit acolo unde ne place mai tare: în Steaua.

Nu tu brichetă, nu tu fotbalişti fără drept de joc, nu tu valize, nimic, nimic. A, ba da, au fost cinci goluri…văzute până şi din Rai.

foto: rapidisti.ro

Advertisements

Posted on April 19, 2010, in All, Sport. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Tare mult m-am bucurat si eu de victoria asta a Rapidului, am tot asteptat sa-i vad pe comentatorii astea din curtea Stelei ce va spun.. Si ar fi fost mult mai bine daca le mai dadea.
    Asa jucatori, conducatori, echipa.. Anul asta au îmbulina-o rau in meciurile cu rivalele!

  2. Give me five :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: