American Dream

Mereu am fost impresionat de poveştile cu iz de “American dream”. Aroma aia de film hollywoodian colorează parcă altfel reuşitele unora. Uite, la fel e şi cu Greyson Michael Chance, un puşti de 12 ani care peste noapte a devenit celebru. Atenţie, a nu se înţele din “peste noapte” că nu merită, ba din contră. Ce mă impresionează ca pe un puştan e drumul lui spre succes. Gagiul cântă la pian, cu vocea şi compune. A început cu două melodii ( 1 ) ( 2 ) producţie personală, dar succesul nu a unul chiar de notat. Partea frumoasă a venit după un concurs la şcoala unde învaţă, acolo unde a interpretat binecunoscuta melodie Paparazzi (Lady Gaga). Şi de aici youtoube-ul şi-a făcut treaba, cu o voce super super frumoasă a atras vreo şase milioane de vizualizări….

Şi pentru că poveştille americanilor au ceva aparte, micul Greyson a fost invitat la doar câteva zile la un show celebru în state, Ellen DeGeneres Show, şi aşa începe o nouă poveste de sucees de tip american.

Povestea poate e cunoscută deja, dar mă gândeam cum e la noi. Românii urcă pe youtube clipuleţe “haioase”, bătăi şi tot felul de tâmpenii (cu siguranţă şi americanii fac asta) şi printre ele se pierd cu siguranţă lucrurile cu adevărat interesante. Oare când am să văd pe cineva care ajunge cunoscut în România de pe youtube? A, cunoscut în sensul bun, nu ca o non-valoare “amuzantă”.

Advertisements

Posted on May 16, 2010, in All, Din ' WWW ' and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: