Lifebook

Auzeam zilele trecute o părere extrem de interesantă vis a vis de una dintre ocupaţiile principale ale fiecărui om cât de t modern în acest moment. Teoria e chiar foarte simplă şi foarte simpatică în acelaşi timp. Avem, absolut normal, cu toţii măcar un cont pe site-urile de socializare (facebook, hi5, myspace şi care or mai fi). Interacţionăm, ne ocupăm timpul, ascultăm muzică, ne jucăm, cunoaştem lume nouă şi nu în ultimul rând postăm fotografii personale.

Ei, partea interesantă începe acum. Chestia cu ‘urcatul’ pozelor online o avem de la vârste destul de fragede, atunci când calitatea, la propriu sau la figurat, nu era un extraordinară. Majorate, fotografii din şcoală sau liceu. Asta e prima etapă, care uşor, uşor e lăsată în urmă de evoluţia noastră ca şi fiinţe. Petreceri, cluburi, vacanţe, facultate, prieteni mai noi sau mai vechi, încep nunţile prietenilor mai vechi sau mai noi, vine şi nunta personală, vin copii pentru toată lumea, botez …. De aici lucrurile se despart pentru şi ceva mai complicate pentru că juniorul cu siguranţă va căpăta şi el un cont pe undeva, unde vor apărea poze cu el, iar, probabil, mai tarziu îşi va însuşi profilul.

Sunt curios cum va fi atunci când peste fiecare grup de prieteni vor trece evident anii. Vom îmbătrâni cu toţii până la urmă. Doamne ce distracţie, imaginează-ţi ce poze, ce nebunie. Să înceapă atunci şirul albumelor cu poze de “40 de zile”, “parastas”? 🙂

Advertisements

Posted on July 19, 2010, in O părere and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: