Dragoste la kilogram

Nu ne plac guvernanţii şi taxele lor scoase din joben. Devenim războinici când auzim de ACTA, cu toate că ne-am supăra dacă ne-ar fi furată chiar şi o bomboană. Avem mii de ‘prieteni’ pe Facebook, vrem vacanţe în Malibu şi apartamente ca-n poveşti. Ne plac melodiile cu versuri în care să ne regăsim şi filmele cu happy-end. Visăm la ce au alţii. Suntem superficiali.

Doza e relativă, dar existentă, iar Valentine’s Day e ca ziua porţilor deschise pentru superficialitate. Taberele sunt bine definite în Pro şi Contra. Primii şi-au făcut planul de zile bune, în timp ce revoltaţii nu contenesc cu miştourile şi argumente împotriva necesităţii unei zi speciale pentru îndrăgostiţi. Poţi să dai skip sau attend, dar nu ai cum să eviţi subiectul, fie ca participi pasiv sau activ la dezvoltarea lui. Dar suntem oameni. Ne plac surprizele, cadourile şi momentele de intimitate.

Poveştile de dragoste au în antet şi momente de falsitate. Preferabil e ca scrisul să fie cât mai mic. Din păcate cantitatea devine din ce în ce mai considerabilă, dar asta e altă poveste.

“Sărbătoarea” dragostei îţi taie respiraţia, dar nu din cauza fluturaşilor din stomac. Eu mă salvez amintindu-mi de ai mei. Fără facebook sau mobil, Valentine’s Day şi nici măcar Dragobete, iubirea nu avea etichetă de fabricaţie.

Stau totuşi şi mă gândesc dacă e ceva greşit în a lua în serios o zi ca asta. Până la urmă bătrânii ne învaţă că “Dragostea trece prin stomac”, nu?

Oricum ar fi, hai să zâmbim!

Flori: 50 Ron
Cadou: 200 Ron
Cina: 150 Ron
Băuturi: 200 Ron
Camera de hotel: 300 Ron

Privirea de pe faţa ta atunci când îţi spune că e pe stop… Nepreţuită!

Advertisements

Posted on February 14, 2012, in O părere and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Bine ai revenit! Ne era dor de articolele tale! La cat mai multe! Un 2012 plin de evenimente placute iti doresc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: