Femeile şi impulsivitatea

Tipele se vor în general, vorba melodiei, sofisticate. Mersul înţepat, privirea fixă şi o atitudine de lady trebuie să intre negreşit în fişa postului. Se fâstâcesc când aud lucruri scârboase, se sperie de un nenorocit de păianjen, se emoţionează până la cer şi înapoi în faţa gesturilor simple. Sunt firi extrem de complicate şi mereu în schimbare, iar asta le face mereu frumoase.

Vor să facă legea chiar şi atunci când se lasă dominate. Pur şi simplu au nevoie să controleze absolut orice situaţie, de frică să nu devină vulnerabile. Iar aici încep să calce strâmb, pentru că, am uitat să spun, sunt impulsive. De fapt, e trăsătura cu care trebuia să încep.

Bărbaţii adoră de multe ori asta, la fel de mult cum ele abia aşteaptă să fie surprinse. Problema noastră a, vezi doamne, sexului tare, e că gura bate câmpii. Suntem artişti în “ce i-aş face dacă…”, pentru că, din păcate, nu suntem la fel de impulsivi.

Sâmbătă noapte, World Trade Center Bucureşti. Ca de obicei când vine vorba de un eveniment, punctul principal de atracţie sunt toaletele. În zona masculină e linişte şi pace. Caterincă de prost gust şi mult miros de alcool. De partea cealaltă e haos. Dacă vrei să vezi unde e baia fetelor trebuie doar să ridici puţin capul şi ai să-ţi dai seama după lungimea cozii.

Supărată şi nervoasă că nu reuşeşte să-şi facă nevoile în timp util, o tipă a luat una din cele mai simpatice decizii la care am asistat vreodată. I-am observat starea de nelinişte încă din momentul în care ajunsesem în faţa uşii toaletei. Bătea puţin din piciorul drept şi parcă cerea ajutor din partea divinităţii şi încurajări din partea prietenei ei. Era în dubii dacă să-şi asculte instinctul. Am analizat-o şi am intrat în baie. “E drăguţă. Cred că-şi aşteaptă prietenul”.

Cinci secunde după ce păşesc în altarul lui Buddha şi se face linişte totală. Tot murmurul ăla masculin a fost dat pe mute. Nimeni nu mai râdea, apa de la robinete se oprise şi ea. Toţi aveam un punct fix la care priveam. Era ea, tipa din faţa uşii, în toaleta băieţilor. Şi-a făcut loc printre feromoni cu mers de podium şi fruntea sus şi zbang înăuntru.

Linişte… După câteva momente, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, toată lumea s-a întors la treaba de dinainte. Fusese ca un blackout colectiv. Doar un nevinovat a mai tulburat mersul normal al lucrurilor, pentru că, în necunoştinţă de cauză, a îndrăznit să bată la uşa toaletei în care se afla chiar domnişoara. “Băăă, nu bate. E o tipă acolo”, au sărit vreo-doi pe el, iar expresia nevinovatului e absolut imposibil de explicat în cuvinte.

Tipa şi-a făcut treaba, s-a dus liniştită şi s-a spălat pe mâini, s-a uscat tacticoasă şi a păşit învingătoare spre ieşire. Mai mult, chiar i-a mulţumit unui tip care i-a deschis uşa. Câştigase lupta cu vezica şi a câştigat, prin curaj, admiraţia tuturor tipilor.

Dacă-i tare sau nu domnişoara, nu ştiu. Habar n-am nici dacă a procedat corect. Ştiu însă că a făcut aproape 20 de tipi să zâmbească instant, iar asta nu-i lucru uşor, mai ales că n-a fost nevoie să se dezbrace.

Advertisements

Posted on March 5, 2012, in Stories and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: